orange.ro

Takko si PR-ista nevorbita

Nu am pus intre ghilimele cuvantul “nevorbita”. Nu vreau sa se interpreteze.
O tipa pe care o suspectez ca ar fi PR-ista pentru Takko, m-a contactat. Si a scris aberatia urmatoare intr-un formular de contact de pe site:

Nume complet: Ioana Dinulescu

Email: [email protected]

Telefon: 0214078233

Message:
Stimati organizatori ai acestui site,

Va solicitam stergerea imediata a materialelor Takko Fashion, deoarece acestea nu sunt autorizate de catre firma noastra. Utilizarea in mod neautorizat a imaginilor si a siglei Takko Fashion, constituie o fapta penala. In cazul in care nu stergeti imediat aceste materiale, ne vedem obligati sa luam masuri de natura juridica.

Uh… I’m so scared…
Dar sa ne lamurim.
Pai bine mai PR-isto (despre ea aici), asta e reclama gratuita. Altii dau bani pentru reclama pe blogul meu. Tehnic vorbind, de fapt nu este nimic altceva decat un link. Un link spre catalogul Takko. Nu este nicio folosire a imaginii sau alte mizerii pe care le-ai scris tu.

De fapt, trebuie sa fii mare bou (sau vita, dupa caz si sa ma ierte bietul animal) ca sa crezi ca “fapta” mea e penala.

Si ca sa va mai ofer o mostra (sau “monstra”, ca sa inteleaga si PR-ista, draga de ea) de reclama pro-bono, de azi exista un link spre catalog in sidebar-ul blogului, pe fiecare pagina.Bine, pa!

PS: Draga mea, in caz ca ti se pare prea dur limbajul meu, iti propun un simplu exercitiu de logica: Daca ai fi vorbit elegant, profesionist, poate deznodamantul era altul… Zic. Nu?!

Update: Intre timp am aflat ca Ionica nu este PR-ista, ci secretara, pardon assistent manager. Mea culpa.